Університет Туган-Барановського представляє рецепти від Світлани Шептухи

Університет Туган-Барановського представляє рецепти від Світлани Шептухи

Університет Туган-Барановського продовжує серію рецептурних заміток від бренд-Шефа Світлани Шептухи. Сьогодні це – смажені помідори!

ЩО РОБИТИ. На холодну пательню наливаємо оливкову олію, кидаємо багато розмарину, розчавлені зубчики часнику і гріємо. І коли часник почне “танцювати” на розпеченому маслі, кидаємо помідори.

Коли шкірка полопалася, додаємо сіль і оцет, струшуємо сковорідку. Ні в якому разі не перемішуйте жодними приборами! Як тільки рідина випариться – готово!

Можна подавати із м’ясом, хлібцями, чіабаттою.

Смачного!

25 разів прочитано