Участь у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

Студенти освітньої програми «Харчові технології» рівня магістр та «Готельно-ресторанна справа» рівня бакалавр під керівництвом викладачів кафедри технології в ресторанному господарстві та готельної і ресторанної справи ДонНУЕТ прийняли участь у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із галузей знань та спеціальностей у 2020 році.

Студенти групи ХТ-19-М Світлична Ольга та Трикуль Олександр підготували наукову роботу «НАУКОВЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ВИКОРИСТАННЯ ДЕЯКИХ ДИКОРОСЛИХ В ТЕХНОЛОГІЇ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ». Спеціальність «Харчові технології» (Національний університет харчових технологій). Науковий керівник: к.т.н., доцент Горяйнова Ю.А.

Студентка групи ГРС-17 Філімонцева Ірина підготувала наукову роботу «ЕТНО-ГОТЕЛЬ У ПЕРСПЕКТИВІ РОЗВИТКУ ЕТНІЧНОГО ТУРИЗМУ В УКРАЇНСЬКОМУ ПРИАЗОВ’Ї». Спеціальність «Готельно-ресторанна справа» (Одеська національна академія харчових технологій). Науковий керівник: к.т.н., доцент Слащева А.В.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

41 разів прочитано