У ДонНУЕТ пройшла відкрита лекція на тему «Основи раціональної організації праці в закладах ресторанного господарства»
20 лютого 2019 року доцент кафедри технології в ресторанному господарстві та готельної і ресторанної справи, кандидат технічних наук Назаренко Ірина Анатоліївна провела відкрите лекційне заняття у академічних групах ТРГ-16, ТРГ-17с з дисципліни «Організація ресторанного господарства» на тему «Основи раціональної організації праці в закладах ресторанного господарства».
На лекції було розглянуто раціональні форми розподілу і кооперації праці, вимоги до організації робочих місць, поліпшення організації та обслуговування робочих місць, їх атестація, поліпшення умов праці в закладах ресторанного господарства. Надано рекомендації щодо забезпечення раціонального планування робочих місць, оснащення їх інструментами, інвентарем, обладнанням, своєчасної подачі сировини, тари, а також створення сприятливих санітарно-гігієнічних та естетичних умов праці.
Виклад лекційного матеріалу здійснювався відповідно запропонованого плану в повному обсязі. Викладач добре володів матеріалом, підтримував зв’язок з аудиторією й утримував увагу присутніх.
На відкритій лекції були присутні: доцент кафедри технології в ресторанному господарстві та готельної і ресторанної справи, к.т.н. Ю.А. Горяйнова, асистенти кафедри О.А. Боднарук, Ю.В. Єріс, Д.О. Крикливець, О.А. Пусікова.
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!