У ДонНУЕТ пройшла відкрита лекція на тему «Харчування та його вплив на стан здоров’я та гомеостаз організму людини»

29 січня 2019 року доцентом кафедри технології в ресторанному господарстві та готельної і ресторанної справи, кандидатом технічних наук Ольгою Олександрівною Сімаковою було проведене відкрите лекційне заняття у академічних групах ТРГ-17, ГРС-17, ТРГ-18с з дисципліни «Фізіологія, гігієна та санітарія» на тему «Харчування та його вплив на стан здоров’я та гомеостаз організму людини».

Лекція була присвячена значенню харчування для здоров’я людини та  харчових речовин в життєдіяльності людини. Були порушені питання найважливіших чинників навколишнього середовища, що роблять постійну дію на організм людини. На лекції розглянуті проблеми збалансованого (раціонального) харчування, яке сприяє поліпшенню показників здоров’я та гомеостазу організму людини. Була розібрана функціонально-гомеостатична теорія харчування, згідно з якої всі харчові речовини в організмі людини виконують різноманітні функції.

Завданням відкритої лекції були: публічна демонстрація власного досвіду викладача, визначення ефективності лекційної майстерності, передавання власного досвіду колегам.

На відкритій лекції були присутні: завідувач кафедри технології в ресторанному господарстві та готельної і ресторанної справи, доцент, к.т.н. Р.П. Никифоров та доценти кафедри, к.т.н. (Ю.А. Горяйнова, І.А. Назаренко, С.Ю. Попова).

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

34 разів прочитано