Традиції харчування чудової Італії і студентства Університету Туган-Барановського
Знайомство студентів з кухнями європейських країн в нашому Навчально-науковому інституті ресторанно-готельного бізнесу та туризму відбувається не тільки в лабораторіях Університету Туган-Барановського, а ще під час практики кожного року влітку в різних країнах ЄС.
Читайте також: Майстер-клас з приготування італійської пасти від представників Асоціації «U.C.M.-Italy» для студентів Університету
Цього року наш ННІ Університету Туган-Барановського в червні місяці направив студентів другого курсу спеціальностей «Харчові технології», «Готельно-ресторанна справа» на практику до м. Пєскічі, м. Фоджі до Італії. Сподіваємося що навчання та практика у «столиці» із виготовлення найсмачнішої пасти старовинним способом (м. Пєскічі), а також готування унікальних страв з «блакитною риби» (pesce azzurro), морепродуктів, знайомство із особливостями кулінарної школи м. Фоджі дозволять підвищити професійний рівень підготовки наших студентів.
Бажаємо Вам високих результатів професійного навчання!!!