Університет знає

Майстер-клас з приготування італійської пасти від представників Асоціації «U.C.M.-Italy» для студентів Університету

В Університеті Туган-Барановського продовжується серія майстер-класів та семінарів для студентів спеціальностей «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа».

До Університету Туган-Барановського завітали представники Асоціації «UCM-Italy» із цікавим та пізнавальним майстер-класом із приготування італійської пасти.

Представники Асоціації «UCM-Italy»: президент Паоло Брешиа, менеджер проєкту Колбаса Олександр, Полосін Анатолій та Добрелія Аліна провели майстер-клас, в якому наочно продемонстрували технологію приготування свіжої пасти Pasta Fresca.

Студенти під керівництвом Паоло Брешиа мали можливість замісити аутентичне круте тісто для пасти та сформувати з нього декілька різновидів пасти – pasta tre dita, Cavatelli, Gnocchetti тощо.

На основі свіжих макаронних виробів та спагеті промислового виробництва пан Паоло приготував пасту з морепродуктами. Студенти не тільки могли взяти участь у приготуванні пасти, а й спробувати та порівняти смак страв приготованих з виробів ручного та промислового виробництва.

Під час спілкування зі студентами пан Паоло розкрив кулінарні секрети приготуванні пасти, а також розповів як відрізнити справжню оливкову олію від підробки.

Студенти Університету Туган-Барановського були в захваті від цієї зустрічі, адже вони мали змогу поринути у культуру італійської кухні та переконатися у вишуканому смаку Pasta Fresca.

Сподіваємося на подальшу співпрацю з італійськими майстрами у проведенні майстер-класів для поглиблення професійних знань наших студентів.

639 разів прочитано