Студенти-технологи Університету Туган-Барановського розпочали практичну підготовку
З 14 червня у студентів ННІРГБТ освітньої програми «Харчові технології» розпочалася виробнича (технологічна) практика. Під керівництвом викладачів кафедри технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва студенти груп ТРГ-18 та ХТ-19с приступили до проходження літньої практики, яка буде відбуватися протягом чотирьох тижнів.
Виробнича практика є важливою складовою у підготовці фахівців. Під час практики відбувається закріплення теоретичних знань, одержаних здобувачами ВО під час вивчення дисциплін «Технологія продукції ресторанного господарства», «Харчові технології», «Організація ресторанного господарства» та інших. Здобувачі ВО ознайомлюються з досвідом роботи підприємств галузі, що сприяє розвитку самостійності, творчої ініціативи, придбанню професійних та організаційних навичок, які забезпечують повноцінну практичну діяльність майбутніх фахівців.
В процесі проходження практики здобувачі ВО мають ознайомитися з умовами і особливостями їх майбутньої професійної діяльності, оволодіти сучасними технологіями кулінарної та харчової продукції в реальних умовах та зібрати матеріали, що є необхідними для складання звіту з практики. Основними базами практики для студентів є ТОВ «Криворіжхліб», ресторан «Любов та голуби», кафе «HAVALO», хлібопекарня «Злакодар», ресторан ТРЦ «FUN PARK».
Побажаємо успіхів хлопцям і дівчатам в опануванні практичних навичок!