ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

Колектив ДонНУЕТ імені Михайла Туган-Барановськогощиро вдячний всім науковцям, які взяли участь у роботі

І-ї МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ ІНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦІЇ

ІННОВАЦІЙНИЙ РОЗВИТОК ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ТА ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ“,

що відбулася 24 квітня 2020 р.

Враховуючи карантинні обмеження робота Конференції в повному обсязі була організована у форматі Zoom-конференцій.

Свою роботу Конференція розпочала із привітального слова члена оргкомітету, першого проректора Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського Никифоров Р.П., який привітав учасників із початком роботи конференції, наголосив на організаційних питаннях щодо підключення до Zoom-конференцій за секціями та передав учасникам Конференції привітальне слово від Голови оргкомітету професора Чернеги О.Б.

В рамках пленарного засідання із доповіддю «Інтелектуальна система управління технологічними процесами замороження продуктів харчування» виступив доктор технічних наук, професор Хорольський В.П.

Відповідно до Програми конференції робота секцій була розпочата о 10.00 годині у трьох паралельних секціях у форматі Zoom-конференції:

  1. Світові досягнення та інноваційні технології в ресторанному господарстві.
  2. Удосконалення процесів та обладнання харчових виробництв: новації, екологічність, енергоефективність.
  3. Сучасні тенденції та стратегії розвитку готельно-ресторанного бізнесу.

Оргкомітет конференції висловлює щиру подяку всім учасникам, які змогли прийняти участь у Zoom-конференціях із доповідями та брали участь в обговорені. Також приносимо вибачення за незначні проблеми зі звуком та сподіваємося, що це не вплинуло на яскраві враження від змістовних наукових дискусій. Хочеться відмітити, що дотримання всіма учасниками конференції регламенту роботи стало запорукою ефективної та змістовної роботи секцій.

Окремо хочемо відмітити широку географію учасників конференції. У наукових дискусіях в рамках І-ї Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції “Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв” взяли участь науковці з Республіки Білорусь, Узбекистану, Польщі та України.

У роботі конференції взяли участь 213 учасників, які представляють 38 навчальних закладів чотирьох країн:

  1. Академія державного управління при Президентові Республіки Білорусь, Мінськ
  2. Академія праці, соціальних відносин і туризму, м. Київ
  3. Білоруський державний економічний університет, Мінськ
  4. Білоруський національний технічний університет, Мінськ
  5. Вінницький національний аграрний університет, м. Вінниця
  6. Вінницький торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету, м. Вінниця
  7. ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», м. Полтава
  8. ДВНЗ «Приазовський державний технічний університет», Маріуполь
  9. ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет», м. Херсон
  10. Державний університет «Житомирська політехніка», м. Житомир
  11. Дніпровський державний аграрно-економічний університет, м. Дніпро
  12. Донецький національний університет імені Василя Стуса, м. Вінниця
  13. Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
  14. Донецький юридичний інститут МВС України, м. Кривий Ріг
  15. Закарпатський угорський інститут ім. Ф. Ракоці, м. Берегове
  16. Інститут інженерної теплофізики Національної академії наук України, Київ
  17. Київський національний торговельно-економічний університет, м. Київ
  18. Київський національний університет імені Т. Шевченка, м. Київ
  19. Київський національний університет технологій та дизайну, м. Київ
  20. Краматорський коледж ДонНУЕТ імені Михайла Туган-Барановського, м. Краматорськ
  21. Криворізький національний університет, м. Кривий Ріг
  22. Луганський національний аграрний університет, м. Старобільськ
  23. Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, м. Старобільськ
  24. Львівський інститут економіки і туризму, м. Львів
  25. Львівський торговельно-економічний університет, м. Львів
  26. Наманганський інженерно-технологічний інститут, Узбекистан
  27. Національний університет біоресурсів і природокористування України, м. Київ
  28. Національний університет харчових технологій, м. Київ
  29. Одеська національна академія харчових технологій, м. Одеса
  30. Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, м. Луцьк
  31. Східноєвропейський університет економіки і менеджменту, м. Черкаси
  32. Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, м. Мелітополь
  33. Ташкентський інститут інженерів іригації і механізації сільського господарства, Узбекистан
  34. Уманський державний педагогічний університет ім. Павла Тичини, м. Умань
  35. Університет митної справи та фінансів, м. Дніпро
  36. Харківський державний університет харчування та торгівлі, м. Харків
  37. Харківський національний технічний університет сільського господарства ім. Петра Василенка, м. Харків
  38. Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького, м. Черкаси

До Збірнику матеріалів конференції увійшло 130 наукових праць на українській, польській та англійській мовах.

Титул Збірник матеріалів конференції видано в Європейському Союзі (Чехія) з присвоєнням DOI (DOI: 10.46489/OKPR-01), що забезпечить індексування матеріалів у міжнародних базах.

Електронний варіант Збірнику  матеріалів конференції можна скачати на сайті ДонНУЕТсайті видавництва “Oktanprint”.

З паперовим екземпляром матеріалів конференції можна ознайомитися в Чеській народній бібліотеці, Бібліотеці ДонНУЕТ та інших установах обов’язкової розсилки Чехії та України.

Вихідні дані для оформлення бібліографічного посилання: … // Innovative development of hotel and restaurant industry and food production: proceedings of I International scientific and practical Internet conference / … – Prague: Oktan-Print s.r.o., 2020. – Р. *–*. – ISBN 978-80-907570-5-9. – DOI: 10.46489/OKPR-01.

П.І.по Б. Назва тез … / І. по- Б. П. // Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв: матеріали I Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф. (24 квітня 2020 року)/ Міністерство освіти і науки України, Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. – Прага: OktanPrints.r.o., 2020. – С.*-*.

РЕЗОЛЮЦІЯ КОНФЕРЕНЦІЇ

СКАЧАТИ ПРОГРАМУ КОНФЕРЕНЦІЇ

СКАЧАТИ МАТЕРІАЛИ КОНФЕРЕНЦІЇ

Організаційний комітет конференції виражає щиру вдячність всім учасникам за прийняту активну участь в роботі конференції.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

877 разів прочитано