Опитування студентів ОП «Обладнання переробних і харчових виробництв» ДонНУЕТ
Опитування здобувачів вищої освіти, які навчаються на освітньо-професійній програмі «Обладнання переробних і харчових виробництв» другого (магістерського) рівня вищої освіти щодо навчального навантаження (фокус-груп) у формі онлайн-опитування 01.09.2020-31.12.2020 р. методом анкетування (анкета SQ4) із використанням сервісу Microsoft Forms.
Відповіді на комплексне запитання «Доступність організаційно-методичного та інформаційного забезпечення навчального процесу графік організації навчального процесу, розклад занять, навчальний план, індивідуальний план)» зведено в таблицю 1.
Таблиця 1 – Розподіл відповідей здобувачів вищої освіти на питання «Доступність організаційно-методичного та інформаційного забезпечення навчального процесу
(графік організації навчального процесу, розклад занять, навчальний план,
індивідуальний план)», осіб
Доступність | Кількість здобувачів вищої освіти, що обрали певний варіант відповіді | |||||
Повністю не задовольняє | – | – | – | Повністю задовільняє | Разом | |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
Організаційно-методичного та інформаційного забезпечення навчального процесу | 1 | 4 | 5 | |||
Графік організації навчального процесу | 5 | 5 | ||||
Розклад занять | 1 | 4 | 5 | |||
Навчальний план | 5 | 5 | ||||
Індивідуальний план | 5 | 5 |
Відповідаючи на питання «Оперативність реагування адміністрації Університету на Ваші запити щодо навчального навантаження» де «1» – «повністю не задовольняє», а «5» – «повністю задовольняє». Усі студенти відповіли, що повністю задовольняє оперативність реагування адміністрації Університету на запити щодо навчального навантаження.