Опитування студентів ОП «Обладнання переробних і харчових виробництв»
Опитування здобувачів вищої освіти, які навчаються на освітньо-професійній програмі «Обладнання переробних і харчових виробництв» другого (магістерського) рівня вищої освіти щодо індивідуальної освітньої траєкторії та реалізації права на вибір навчальних дисциплін проводилось у формі онлайн-опитування 01.09.2020-31.12.2020 р. методом анкетування (анкета SQ2) із використанням сервісу Microsoft Forms.
На запитання «Чи відомо Вам про можливість вибору навчальних дисциплін?» 5 респондентів відповіли Так.
На наступні запитання «Коли Вам пропонується здійснити вибір навчальних дисциплін?» та «Як здійснюється процедура вибору навчальних дисциплін?» отримано результати, що узагальнено у табл. 1.
Таблиця 1 – Розподіл відповідей здобувачів вищої освіти на запитання «Коли Вам пропонується здійснити вибір навчальних дисциплін?» та «Як здійснюється процедура вибору навчальних дисциплін?»
Запитання | Запропоновані варіанти відповідей | Кількість згадувань |
Коли Вам пропонується здійснити вибір навчальних дисциплін? | В період від з 01 лютого до 01 квітня (для наступного н. р.) | |
Важко відповісти | 2 | |
На початку кожного навчального року | 2 | |
На початку кожного семестру | 1 | |
Як здійснюється процедура вибору навчальних дисциплін? | Важко відповісти | 1 |
Вибір вибіркових навчальних дисциплін для їх вивчення у наступному семестрі здійснюється онлайн (через Moodle) | ||
На кафедрі заповнюється заява про обрання вибіркових навчальних дисциплін для їх вивчення у наступному семестрі | ||
Після презентації вибіркових дисциплін заповнюються бланки та здаються до дирекції ННІ | 4 |