Майстер-клас з приготуваня піци для студентів Університету від представників Асоціації «UCM-Italy»
У ДонНУЕТ продовжується серія майстер-класів та семінарів для студентів спеціальностей «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа».
До Університету Туган-Барановського завітали представники Асоціації «UCM-Italy» – президент Паоло Брешиа, менеджер проєкту – Колбаса Олександр, а також Полосін Анатолій, та Добрелія Аліна – із майстер-класом з приготування класичної італійської піци.
Полосін Анатолій провів майстер-клас з приготування піци “Маргарита” та продемонстрував професійні методи роботи з тістом для піци, навчив готувати томатний соус та розповів про особливості технологічного процесу випікання піци.
В процесі приготування піци були задіяні студенти 1-го, 2-го і 3-го курсу спеціальностей “Готельно-ресторанна справа” і “Харчові технології”. Студенти мали можливість самостійно під наглядом професіонала підготувати тісто для піци, оформити її соусом та начинкою.
Після випікання піци всі учасники майстер-класу мали можливість її продегустувати та відчути смак та аромат традиційної італійської піци.
Студенти Університету Туган-Барановського залишилися у захваті від цієї зустрічі.
В подальшому будемо підтримувати співпрацю з італійськими майстрами та проводити подібні заходи для професійного росту наших студентів.