Готуємо з Університетом Туган-Барановського
У лабораторіях Університету Туган-Барановського активно кипить навчальний процес. Студенти груп ХТ-19с та ХТ-18 постійно вдосконалюють свою майстерність. Дисципліна «Технологія продукції ресторанного господарства» вчить не лише як та що готувати, а ще як це подати, з яким соусом та гарніром.
На практичних заняттях також відпрацьовуються лайфхаки, які стануть корисними для всіх. Ну, наприклад, чи знаєте ви, як правильно посолити яєшню? Відкриваємо секрет: яєчню необхідно солити незадовго до готовності, і солити лише білок. По-перше, жовтки можуть потекти. А по-друге, на жовтках з’являються білі плями. Тому краще молити саме білок, аби не зіпсувати зовнішній вигляд жовтка.