Готуємо онлайн з Університетом Туган-Барановського

Лабораторна робота з дисципліни ТПРГ студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Студенти гр. ГРС-20 продовжують відпрацьовувати лабораторні роботи онлайн, де готували таку цікаву страву, як паста, під керівництвом асистента кафедри Боднарук О. А.

Студенти готуючи онлайн, відпрацьовували основні технологічні процеси в приготуванні пасти, та страв з макаронних виробів, консультуючись онлайн з викладачем, заняття було дуже цікаво працювати, та готувати пасту власноруч, така атмосфера проведення лабораторної роботи надавала певного гарного настрою всім присутнім на онлайн занятті, студенти готували свої страви старанно, креативно вчилися оформляти свої страви.

Бажаємо студентам кулінарного натхнення, на слідкуючій лабораторній роботі!

27 разів прочитано