ДонНУЕТ готує

Готуємо до свят з Університетом Туган-Барановського

У лабораторії інноваційних ресторанних технологій кафедри технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва було проведено лабораторне заняття з дисципліни «Гастрономічна професійна творчість та авторська кухня» на тему «Технологія приготування авторських кондитерських виробів із бісквітного тіста» у студентів групи ГРС-18 під керівництвом викладачів кафедри: доцента Сімакової О.О. та асистента Пусікової О.А. 

Кондитерські борошняні вироби є невід’ємною частиною національної кухні народів усіх країн. Вони вважаються ласощами і призначені для того, щоб своїм смаком, ароматом, виглядом дарувати радість людям у свята та в будні, тож мають велике значення в харчуванні людини. 

Студентами були презентовані наступні кондитерські вироби із бісквітного тіста в авторському виконанні:  

  • торт з двома видами кремів: «cheese» та білковим, лимонним просоченням та полуничним мусом; 
  • тістечка з помаранчевим джемом без цукру; 
  • шарлотка з яблуками у помаранчевому соці.  

Заняття пройшло продуктивно, було дуже смачно! 

526 разів прочитано