Tourist Contest Day для школярів

Протягом поточного тижня в стінах нашого університету в рамках тижня знань відбулися цікаві профорієнтаційні заходи, на яких школярі могли ближче познайомитися зі спеціальностями університету.

Саме тому, з метою популяризації спеціальності «Туризм», 28 жовтня 2019 року викладачами кафедри туризму та країнознавства було проведено цікавий інтелектуально-розважальний захід для школярів Tourist Contest Day.

На заході були присутні учні середніх загальноосвітніх шкіл міста, зокрема ЗОШ №№ 26, 15, 9, 66, 119.

Зі вступним словом до школярів звернулася к.п.н., доцент кафедри Богатирьова Галина Андріївна, яка звернула увагу на особливість спеціальності та її перспективність в умовах сучасного ринку праці.

Здобувачі вищої освіти 4-го курсу гр. ТУР−16 презентували для школярів ряд професій із туризму. Зокрема, було висвітлено такі професії як: фахівець із курортної справи, організатор подорожей та екскурсій, фахівець із гостинності або адміністратор готелю.

Після ознайомлення школярів із можливими напрямами застосування професійних компетентностей доцент кафедри Богатирьова Галина Андріївна розповіла про майстерність екскурсовода, а здобувачі вищої освіти спеціальності «Туризм» продемонстрували кілька віртуальних екскурсій. Особливу зацікавленість школярів викликала віртуальна подорож до Сінгапуру.

Після презентацій для школярів було проведено інтелектуально-розважальну вікторину зі смачними призами.

Школярі отримали велике задоволення та позитивні емоції від заходу!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

285 разів прочитано