Звіт про роботу секції «Інноваційні технології ресторанно-готельного господарства та харчових виробництв» в рамках ІV Міжнародної науково-практичної конференції «Стратегії та інновації: актуальні управлінські практики»

25 квітня 2019 року в рамках ІV Міжнародної науково-практичної конференції «Стратегії та інновації: актуальні управлінські практики» працювала секція «Інноваційні технології ресторанно-готельного господарства та харчових виробництв».

На відкритті секційного засідання з вступним словом виступив директор навчально-наукового інституту ресторанно-готельного бізнесу та туризму Коренець Юрій Миколайович, який наголосив на необхідності залучення студентів до наукової роботи – важливої складової формування їх як висококваліфікованих фахівців та побажав успіхів у подальших наукових пошуках.

У роботі секції взяли участь викладачі, аспіранти, студенти. На секції було заслухано та обговорено 12 доповідей. Теми наукових досліджень учасників стосувались розроблення технології харчових продуктів з використання харчових добавок, удосконалення технології виробництва функціональних харчових продуктів і впровадження їх в практику роботи підприємств харчування, уточнення потреб в харчових і біологічно активних речовинах різних вікових і професійних груп населення, розроблення і впровадження в практику науково обґрунтованих рекомендацій з харчування людини, інноваційні технології готельного господарства та ін.

Наукові праці було представлено українською мовою. Всі доповіді були змістовними, цікавими, викликали жвавий інтерес і спонукали до плідної дискусії. Студенти з найкращими доповідями були відзначені нагородами. Вітаємо переможців та бажаємо їм подальших успіхів і звершень!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

305 разів прочитано