Запрошуємо на онлайн-вебінар програми навчання з соціального підприємництва «Social entrepreneurship in Ukraine»

До уваги студентів та активної молоді!

Громадська організація «Центр експертних рішень та адвокації» запрошує студентство до першого онлайн-вебінару програми навчання з соціального підприємництва «Social entrepreneurship in Ukraine», який відбудеться вже цієї пʼятниці, 06.09.2024 з 14:30 до 16:30!

Вебінар «Соціальне підприємництво: як поєднувати бізнес та соціальний вплив» є фундаментом для подальшого навчання. Він допоможе вам отримати чітке розуміння того, що таке соціальне підприємництво та чим воно відрізняється від традиційного бізнесу.

Ви дізнаєтесь що соціальне підприємництво – це не лише бізнес з додатковим соціальним аспектом, а глибока інтеграція соціальної місії у бізнес-процеси.

Ми звернемося до історії розвитку соціального підприємництва, розглянемо успішні міжнародні та українські кейси, які надихнуть вас на власні проєкти. Ми розповімо, як уникнути поширених помилок і знайти натхнення для створення власної унікальної бізнес-моделі.

Кожне соціальне підприємництво починається з чіткого розуміння своєї місії та візії. Ми розглянемо, що таке соціальна місія і візія, як правильно їх визначити і чому вони є критично важливими для успіху вашої справи.

Якщо ви ще не маєте конкретної ідеї для свого підприємства, не хвилюйтеся! Під час цього онлайн-вебінару ми допоможемо знайти ідею, яка відповідатиме вашим цінностям і прагненням. Ми навчимо вас, як досліджувати ринок, виявляти незадоволені потреби та знаходити інноваційні рішення, що можуть стати базою для успішного соціального бізнесу.

Останнім, але не менш важливим аспектом цього дня є інформація про те, як розробити продукти чи послуги, що будуть затребувані на ринку. Ви дізнаєтеся, як оцінити потреби вашої цільової аудиторії та створити унікальну пропозицію, що поєднує у собі комерційний успіх і соціальний вплив.

Цей онлайн-вебінар є ідеальним для всіх, хто прагне створити бізнес, який не лише приноситиме прибуток, але й робитиме світ кращим. Він дасть вам базові знання та навички, необхідні для успішного старту у сфері соціального підприємництва і допоможе сформувати чітке бачення вашого майбутнього проєкту.

Ви отримаєте можливість вчитися у провідних експертів, які мають значний досвід у сфері соціального підприємництва, а також обмінятися ідеями та спробувати свої сили у світі соціального підприємництва, ставши лідером або лідеркою позитивних змін.

Не втрачай свій шанс долучитися до програми «Social entrepreneurship in Ukraine» і зробити перший крок до створення бізнесу, який змінює світ на краще!

Переходьте за посиланням та реєструйтесь https://forms.gle/RomyGHRVRYh5RGRA7

Міжнародна навчальна програма з соціального підприємництва «Social entrepreneurship in Ukraine» впроваджується ГО «Центр експертних рішень та адвокації», спільно з ГО “Агенція місцевої демократії у Маріуполі” (LDA Mariupol in Ukraine – Агенція місцевої демократії Маріуполя в Україні), за підтримки Данської ради у справах біженців (DRC), спільно з Талліннським університетом (TLU), Молодіжним інноваційним центром (YIC), Агентством інновацій і технологій Грузії (GITA) та Асоціацією «ATINATI» в Грузії та Україні в рамках проєкту «EU4YOUTH Phase III: Youth Employment and Entrepreneurship», за фінансування Європейського Союзу у співпраці з Приазовський державний технічний університет та громадською організацією “Молодіжна рада Маріуполя”

 

6 разів прочитано