Участь Університету Туган-Барановського у Всеукраїнській конференції студентів, аспірантів і молодих учених  “Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності” та Круглому столі  в ОНТУ

16-17 травня 2024 року завідувач кафедри  технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва Ніколайчук О.А. та здобувачі Університету Туган-Барановського ОП «Готельно-ресторанний бізнес» взяли  участь в роботі XIII-ї Всеукраїнської конференції студентів, аспірантів і молодих учених  “Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності” 16-17 травня 2024 року.

Мета конференції: підготовка фахівців нової генерації європейського рівня, формування у них знань і умінь дослідницької діяльності у галузі гостинності.

У заході взяли участь представники профільних кафедру вітчизняних університетів, здобувачі, авторитетні вітчизняні експерти галузі, зокрема:

ВІКТОР ТІТОВ, засновник Асоціації шеф-кухарів Півдня України, організатор Кубка України з Кулінарії в 2016, 2017 і 2018 р., організатор проекту «Дні Української Кухні», брендамбасадор компанії METRO, бренд-шеф мережі ресторанів G-Group;

МАКСИМ ЗОРІН, випускник Одеського національного технологічного університету спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», шеф-кухар, співвласник ресторану «La Datcha» (м. Париж, Франція), працював у гуру високої французької кухні Алена Дюкасса.;

ЮЛІЯ ПІТЕНКО, член Міжнародної Ради руху Slow Food, лідер мережі Slow Food в Україні, засновниця ГО «Тиха їжа України», СЕО Центрів Здоров’я «Аюрведа-192»;

УСАТЕНКО АНДРІЙ, менеджер ресторанів заміського комплексу «Edem Resort Medical & SPA»(Львівська обл., с. Стрілки).

Тематика доповідей стосувалася обговорення  основнихі трендів та перспективи розвитку індустрії гостинності у 2023-2024 рр., інноваційних технологій в готельно-ресторанному бізнесі, сучасного програмного забезпечення  та обладнання для закладів готельно-ресторанного бізнесу, тенденцій розвитку спортивно-оздоровчих послуг в готельно-ресторанних комплексах.

Під час конференції завідувач кафедри О.А.  Ніколайчук долучилася до круглого столу з преставниками освіти та фахівців галузі, де обговорювалися актуальні питання  підготовки фахівців для готельно-ресторанної галузі, зокрема потрібні компетенції для роботи у галузі, законодавчі вимоги до підготовки фахівців галузі, особливості паарктичної підготовки фахівців в умовах воєнного часу, зміни умов вступу на спеціальність тощо.

Колектив кафедри технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва Університету Туган-Барановського висловляє вдячніть за можливість долучитися до наукого заходу та обговорення таких актуальних проблем у готельно-ресторанній галузі!

13 разів прочитано