Університет Туган-Барановського інформує: Культурний двіж у Кривому Розі

Сфера вільного часу є важливим аспектом життя сучасної студентської молоді і відіграє ключову роль у формуванні особистості молодої людини. Цілеспрямоване дозвілля дає можливість і відпочинку і одночасно сприяє подоланню стресу, психічної напруги й тривожності.

Зважаючи на це 10 листопада була проведена зустріч із тележурналісткою і поеткою Ольгою Гончар-Хвостовою, яка як ніхто інший, розповідала про «Культурний двіж у Кривому Розі».

З презентацій пані Ольги студенти дізналися про неймовірну кількість цікавих заходів, які проводяться у місті на регулярній основі, що планується у найближчий час. Познайомила із величезною кількістю платформ, персоналій, організацій (група «Рівні в Кривому», культурно-громадський центр «Шелтер +», Poroda, школу «Змінотворців» тощо), які проводять ці заходи, поділилася контактами в соцмережах, щоб відслідковувати найцікавіше. Тут мова йшла і про екскурсії, і про виставки, перформанси, премʼєри тощо. Пані Ольга розповідала також про окремих людей, які продовжують творити мистецтво, зокрема, Ренато Ортіса, про виставку художників «Кривий Ріг мистецький». Звернула увагу й на те, куди молодь може доєднатися, щоб допомогти ЗСУ і весело провести час.

Кожен мав можливість обрати саме те, що до душі, те, що сприятиме саморозвитку і професійному зростанню.

24 разів прочитано