Університет Тунан-Барановського на відкритій лекції CEO в компанії Expert Solution та програмного забезпечення Servio – Ігоря Гречко

10 жовтня о 10.30 на запрошення кафедри Технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського відбулась відкрита лекція CEO в компанії Expert Solution та програмного забезпечення Servio – Ігоря Гречко.

В ході зустрічі відбулося знайомство з програмним продуктом компанії для роботи готелів та ресторанів – Servio. Звернено увагу на багато унікальних можливостей продукту в питаннях не лише обслуговування та ведення обліку, але й аналізу ринку, прогнозування, формування баз даних та інше.

Захід зібрав понад 45 учасників, серед яких були присутні не лише здобувачі вищої освіти ДонНУЕТ, але й викладачі, колеги та студенти з кафедри маркетингу та туризму Маріупольського державного університету та готелів міста Кривий Ріг.

Колектив ДонНУЕТ висловлює щиру вдячність пану І. Гречко та колективу Servio за цікаву лекцію, корисну інформацію та співпрацю.

Посилання на відеозапис зустрічі:

https://us02web.zoom.us/rec/play/VEGLlFu4TsOPj829ewSAFKf1RZ4mwwKmARgrIwKdidB0akdCfZNO7ic-FXNhxUSHUjyTTCMG2tMU_uwD.MZ0oxUDiZ1N4NswL?canPlayFromShare=true&from=my_recording&continueMode=true&componentName=rec-play&originRequestUrl=https%3A%2F%2Fus02web.zoom.us%2Frec%2Fshare%2Fkii9RKOUWQEDoA3IQjCPz_-eiZe914Iu-f8QFn8SVuhxQCNk3T2VDslvcnZjiUg1.1B_wXI7wyQ7CrD4G

125 разів прочитано