Університет Туган-Барановського інформує: реєстрація на лекцію Ukraine Global Faculty

Шановні викладачі, аспіранти, студенти!

На міжнародній освітній платформі Ukraine Global Faculty відкрито реєстрацію на онлайн лекцію експерта Центру підприємництва та технологій Сутарджа Інженерного коледжу Каліфорнійського університету Rick Rasmussen «Building Entrepreneurial Ecosystems».

Дата та час: 28 лютого о 17:00.

Короткий опис до лекції:

Громадам, таким як Силіконова долина, Бостон, Тель-Авів і Лондон, знадобилися десятиліття, щоб стати міцною підприємницькою екосистемою. У цій лекції ви розглянете показники екосистеми та уроки, які можна застосувати до локальних, регіональних і національних мереж.

Лінк на реєстрацію.

Про лектора: Rick Rasmussen — працює керуючим директором Concordia Ventures, фірми стратегічного управління, яка допомагає у розвитку інноваційної екосистеми для понад 20 урядів та агентств економічного розвитку по всьому світу. Він часто є спікером на конференціях, керує кількома акселераторами та входить до кількох міжнародних консультативних рад.

Є науковим співробітником галузі Каліфорнійського університету в Берклі та викладачем Північно-східного університету. Розробляє та викладає курси з інновацій та підприємництва з акцентом на фінансах. Курси «Поглиблене підприємництво», «Розпад промисловості» та «Корпоративна трансформація», а також «Фінанси підприємництва та прямий капітал».

Раніше він був генеральним менеджером відділу мікропроцесорів MIPS в LSI Logic, віце-президентом з маркетингу в C-Cube Microsystems і тимчасовим генеральним директором у Vectorlink/Road. Усі провідні компанії в галузі напівпровідників, усі з IPO та виходами на загальну суму 12 мільярдів доларів.

Має подвійний ступінь магістра ділового адміністрування в Школі бізнесу Haas Каліфорнійського університету в Берклі та Вищій школі бізнесу Колумбійського університету в Нью-Йорку, а також ступінь бакалавра електротехніки та комп’ютерних наук в Університеті Каліфорнії в Берклі. Телеграм канал Ukraine Global Faculty – https://t.me/UkraineGlobalFaculty та FB сторінка – https://www.facebook.com/profile.php?id=100087972537514. Приєднуйтесь!

322 разів прочитано