Університет Туган-Барановського представляє рецепти від Світлани Шептухи
Університет Туган-Барановського представляє рецепти від Світлани Шептухи
Університет Туган-Барановського продовжує серію рецептурних заміток від бренд-Шефа Світлани Шептухи. Сьогодні це – смажені помідори!
ЩО РОБИТИ. На холодну пательню наливаємо оливкову олію, кидаємо багато розмарину, розчавлені зубчики часнику і гріємо. І коли часник почне “танцювати” на розпеченому маслі, кидаємо помідори.
Коли шкірка полопалася, додаємо сіль і оцет, струшуємо сковорідку. Ні в якому разі не перемішуйте жодними приборами! Як тільки рідина випариться – готово!
Можна подавати із м’ясом, хлібцями, чіабаттою.
Смачного!