Готуємо до свят з Університетом Туган-Барановського
У лабораторії інноваційних ресторанних технологій кафедри технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва було проведено лабораторне заняття з дисципліни «Гастрономічна професійна творчість та авторська кухня» на тему «Технологія приготування авторських кондитерських виробів із бісквітного тіста» у студентів групи ГРС-18 під керівництвом викладачів кафедри: доцента Сімакової О.О. та асистента Пусікової О.А.
Кондитерські борошняні вироби є невід’ємною частиною національної кухні народів усіх країн. Вони вважаються ласощами і призначені для того, щоб своїм смаком, ароматом, виглядом дарувати радість людям у свята та в будні, тож мають велике значення в харчуванні людини.
Студентами були презентовані наступні кондитерські вироби із бісквітного тіста в авторському виконанні:
- торт з двома видами кремів: «cheese» та білковим, лимонним просоченням та полуничним мусом;
- тістечка з помаранчевим джемом без цукру;
- шарлотка з яблуками у помаранчевому соці.
Заняття пройшло продуктивно, було дуже смачно!