Кафедрою туризму та країнознавства Університету Туган-Барановського укладено договір з галереєю Art Craft Oil на проходження практики

Кафедрою туризму та країнознавства Університету Туган-Барановського укладено договір на проходження практики студентів освітньої програми «Туризм» з галереєю Art Craft Oil.

Приватна картинна галерея «ArtCraftОil» розпочала свою діяльність у 2019 р. Виставка розміщена в чотирьох залах історичної будівлі. В галереї розміщені роботи визнаних майстрів, а також обдарованих живописців, які тільки починають свій творчий шлях. Багата, постійно зростаюча колекція картин порадує відвідувача, а різноманітність живописних жанрів та індивідуальних творчих манер неодмінно задовольнить художній смак вибагливих глядачів. На даному етапі колекція галереї налічує близько 1000 полотен, вартість яких становить близько 300 тис. дол.

На базі галереї відбуваються виставки, майстер-класи, арт-вечори та інші події.

Плідне співробітництво кафедри туризму та країнознавства Університету Туган-Барановського з галереєю Art Craft Oil розширилось шляхом укладання договору на проходження практики студентів освітньої програми «Туризм».

Метою практики зі спеціальності є узагальнення і вдосконалення здобутих здобувачами вищої освіти знань, практичних умінь та навичок на базі конкретного суб’єкта господарювання туристичної сфери, а також набуття професійного досвіду. У період проходження практики формуються професійні уміння і навички для підготовки та прийняття самостійно обґрунтованих організаційно-економічних рішень в реальних умовах господарювання, розвиваються творчі здібності.

Укладений договір дозволить здобувачам вищої освіти використати на практиці знання з обов’язкових освітніх компонент таких як «Організація екскурсійної діяльності», «Організація ділового туризму та виставкової діяльності», «Історія української державності та культури».

Студенти вже багато разів відвідували галерею, в межах різних курсів освітньої програми «Туризм» та створювали і розробляли свої проекти, які захищати саме в мистецькому просторі галереї.

352 разів прочитано