Університет Туган-Барановського знає: святкове меню до Великодня (ВІДЕО)

Інтерв’ю Коренця Юрія Миколайовича, старшого викладача кафедри технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва економіки, напередодні свята Великодня “Святкове меню”. Дивимось!

ДонНУЕТ готує

Університет Туган-Барановського готує

У харчовій лабораторії Університету туган-Барановського студенти груп ГРС-20 і ХТ-20 займалися виготовленням напівфабрикатів з котлетної  маси та напівфабрикатів овочевих (відпрацювання нарізки овочів, відповідними формами).

 

Університет Туган-Барановського знає: освітня програма «Фінанси, банківська справа та страхування» (ВІДЕО)

Університет Туган-Барановського розкаже про всі тонкощі і нюанси освітньої програми «Фінанси, банківська справа та страхування».

 

ДонНУЕТ знає

Викладачу Університету Туган-Барановського висловили подяку від Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти

Подяку висловили Горіній Ганні Олександрівні, д.е.н., завідувач кафедри туризму та країнознавства. Колектив Університету Туган-Барановського пишається Вами!

Університет Туган-Барановського онлайн

Університет Туган-Барановського онлайн

Друзі! Зовсім нещодавно у нас з’явився YouTube-канал! https://www.youtube.com/channel/UCLw1ZXjiPmowocQVk7mAA8A

Підписники та перегляди активно ростуть, але не зупиняймось на цьому! Ваші вподобайки, коментарі та перегляди роблять не просто настрій, а допомагають почути про наш Університет, навчальний процес та студентське життя усім!

Не баріться:

Ми в Інстаграмі 

Ми у TikTok 

Ми у Телеграмі

Ми на Фейсбуці 

День відкритих дверей у Zoom , щосуботи, о 15:00 говоримо про особливості вступної кампанії та переваги навчання в Університеті Туган-Барановського!
Ідентифікатор конференції: 762 1508 9343
Код доступу: asdf1234

9.05.2021. День матері

В Україні День матері не має сталої дати. Святкується він у другу неділю травня. Таким чином, цього року День матері припадає на 9 травня.

8-9.05.2021. Дні пам’яті тa примирення, присвячені пам’ятi жертв Другої Світової війни

8-9 травня – Дні пам’яті тa примирення, присвячені пам’ятi жертв Другої Світової війни
9 травня – День Перемоги.

Університет знає

Університет Туган-Барановського увійшов до Times Higher Education Impact Rankings 2021 за 17 Ціллю сталого розвитку – Партнерство заради стійкого розвитку

Університет Туган-Барановського увійшов до Times Higher Education Impact Rankings 2021 за 17 Ціллю сталого розвитку – Партнерство заради стійкого розвитку.

The Times Higher Education Impact Rankings – єдині глобальні результати діяльності, які оцінюють університети в сприянні Цілям сталого розвитку ООН. У рейтингу використані ретельно відібрані показники, що забезпечують всебічне та збалансоване порівняння чотирьох широких сфер: дослідження, управління, пропаганда та навчання.

Таблиця з показниками 17-ї Цілі сталого розвитку – Партнерство заради стійкого розвитку -надає інформацію щодо шляхів підтримки університетами Цілей сталого розвитку через співпрацю з іншими країнами, просування найкращих практик та публікацію даних.

Список охоплює 1154 установи з 96 країн / регіонів. Університет Туган-Барановського посідає 4 сходинку The Times Higher Education Impact Rankings за 17 Ціллю сталого розвитку серед 17 закладів вищої освіти України, що увійшли до рейтингу в 2021 році.

https://www.timeshighereducation.com/rankings/impact/2021/partnerships-goals#!/page/0/length/25/locations/UA/sort_by/rank/sort_order/asc/cols/undefined

ДонНУЕТ знає

Навчальний проєкт для молоді – «Career DAY від АрселорМіттал Кривий Ріг»!

Навчальний проєкт для молоді – «Career DAY від АрселорМіттал Кривий Ріг»!
 
Проєкт буде корисний як школярам, які визначаються з вибором професії, так і студентам, які зможуть прокачати свої навички планування та тайм-менеджменту, дізнаються які компетенції слід розвивати вже зараз та відкриють для себе нові можливості стажування та навчання за кошти АрселорМіттал Кривий Ріг 😊
 
Спікери підприємства говоритимуть на найактуальніші теми:
  • 13:00 – 13:45 – Life talk про професії та керівництво з заступником начальника локомотивної служби
  • 14:00 – 14:45 – Створи своє майбутнє
  • 15:00 – 15:45 – Тайм-менеджмент: частина третя
Дата проведення: 30 квітня 2021 року
Час проведення: з 13:00 до 15:45
Місце: онлайн, на платформі Microsoft Teams (підключатися можна з будь-якого пристрою)
Всім учасникам будуть надіслані сертифікати.
Також кожен може виграти призи.
 
Реєстрація за посиланням: https://cutt.ly/SbqKhRE
Вчена Рада

Засідання Вченої ради Університету Туган-Барановського

Засідання № 12 Вченої ради Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського відбудеться 29 квітня о 14.00 в аудиторії № 407 Університету. Засідання буде проходити й транслюватися також в он-лайн режимі по скайпу у відповідності до Постанови Кабінету Міністрів України № 11 від 11.03.2020 р., № 392 від 02.05.2020 р., листа МОН України № 1/9-154 від 11.01.2020 р. та наказу в.о. ректора ДонНУЕТ № 62 від 12.03.2020 р.

До порядку денного включено такі основні питання:

1. Про затвердження щомісячного звіту щодо реалізації проєкту «Підвищення освітньої та наукової ролі ДонНУЕТ як внутрішньо переміщеного закладу вищої освіти у громаді Донецької області», що фінансується Європейським Союзом – доповідач проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародних зв’язків та розвитку Кожухова Т.В.

2. Про рекомендацію до друку наукових видань Університету – доповідач проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародних зв’язків та розвитку Кожухова Т.В.

3. Виконання рішень Вченої ради за квітень 2020-2021 н.р. – доповідач учений секретар Богатирьова Г.А.

Також на черговому засіданні колегіального органу можуть бути розглянуті позапланові питання порядку денного («Різне») залежно від їх надходжень до секретаріату Вченої ради.