Маріуполь

Година повідомлень: «Психологія добрих дій» в ННІ бізнесу та гостинності

До всесвітнього Дня соціальної справедливості Година повідомлень: «Психологія добрих дій» з відкритим переглядом «Різні напрями психології».

Психологія добрих дій 

Що спільного між Святим Валентином та доброю справою, яка поліпшує твій настрій цілий день? Бо тобі невідомі подарували маленьке палаюче серце з проникливими словами. Або букетик скромних зимових квітів? 

А психологія добрих дій дохідливо здатна пояснити кожному зацікавленому що добри справи впливають не лише на гарний настрій того, хто потребує допомоги – кошеня, стара людина або малюк, але й того, хто ці справи робить від усього серця! Як сам Святий Валентин, що за однією з легенд допомагав закоханим віднайти своє щастя. 

І цій ліричній і дуже актуальній темі було присвячено Годину повідомлень : «Психологія добрих дій» з циклу : «Психологія і я» у бібліотеці Навчально-Наукового інституту бізнесу та гостинності ( м. Маріуполь) Університету Туган-Барановського, що відбулася у бібліотеці і допомогла студентам денного відділення вишу зрозуміти , що потреба добрих дій у людському житті є повсякчас і завжди! 

487 разів прочитано