Університет Туган-Барановського інформує: конкурс «Hell’s Kitchen» до дня Halloween
Студенти Донецького національного університету імені Михайла Туган-Барановського взяли участь до Дня Halloween у тематичному конкурсі-онлайн «Hell’s Kitchen», де в свою чергу студентам потрібно було приготувати страву або виріб з гарбуза та оформити згідно тематичного напрямку «Halloween».
Студенти спеціальностей: «Готельно-ресторанної справи» і «Харчові технології» які взяли участь у конкурсі не тільки демонстрували цікаві страви з гарбуза, але і вносили інновації в технології приготуванні, додавали багато різних інгредієнтів та прикрас, де поєднувалися цікаві смаки, наприклад гарбуз та сухофрукти та багато іншого, що надавало стравам неймовірних смаків, та мали поживний склад, також самі презентації (відеоролики) страв та виробів були досить оригінальні, страви наповнені гармонічними кольорами овочів, соусів, кондитерських прикрас та інших продуктів які мали дуже апетитний, яскравий вигляд, що стало для журі непросто визначити переможців конкурсу, адже кожна робота була цікава та яскрава.
Склад журі конкурсу:
- Директор ННІРГБТ Валентина БАРАБАНОВА
- Керуюча рестораном «Розмарин» Ольга САБУРОВА
- Зав.кафедри ТРГГРСП Ольга НІІКОЛАЙЧУК
- Доцент кафедри ТРГГРСП Ольга СІМАКОВА
- Доцент кафедри ТРГГРСП Аліна СЛАЩЕВА
- Ст.викладач кафедри ТРГГРСП Юрій КОРЕНЕЦЬ
- Асистент кафедри ТРГГРСП Олександра ФІЛІППОВА
- Організатор конкурсу асистент кафедри ТРГГРСП Ольга БОДНАРУК.
Підрахувавши голоси, члени журі ВІТАЮТЬ переможців:
І місце -Дар’я БАЛЬВАС студентка гр ХТ-23 спеціальність «Харчові технології»;
ІІ місце – Катерина МЕДУНИЦЯ студентка гр. ХТ-24 спеціальність «Харчові технології»;
ІІІ місце зайняли дві учасниці:
ІІІ місце – Лілія ПРІВАЛОВА студентка гр. ГРС-24 спеціальності «Готельно-ресторанна справа»;
ІІІ місце – Маргарита БЄЛЯКОВА студентка гр. ХТ-24 спеціальність «Харчові технології»
Всі останні учасник отримали подяки за участь у конкурсі «Hell’s Kitchen».