Університет Туган-Барановського інформує: лекція від Ukraine Global Faculty

Шановні викладачі, аспіранти, студенти!

Пропонуємо зареєструватися на онлайн лекцію CEO Ukraine Global Faculty, президента Української асоціації Римського клубу, куратора Академії КМЕФ, викладача КМБШ, д.е.н. Віктора Галасюка «5 великих ідей в економіці, про які говорять пошепки».

Дата та час: 13 червня о 19:00.

Короткий опис до лекції:

Ви дізнаєтесь про 5 великих явищ, міфів та протиріч в економіці:

  • Чим економіка відрізняється від фізики як наука
  • Чому економічна теорія – це зброя
  • Як трапилось, що вільного ринку не існує, а в нього вірять по всьому світу
  • Що таке “професія” країни
  • Як англійці випадково винайшли промислову політику, а американці створили систему.

Лінк на реєстрацію: http://surl.li/ufqld

Віктор Галасюк – основні факти про його професійне життя:

Український економіст та громадський діяч, президент Української асоціації Римського клубу, член Наглядової ради Київського міжнародного економічного форуму (КМЕФ) та WWF CEE, куратор Академії КМЕФ, ад’юнкт-професор Kmbs, член-кореспондент Всесвітньої Академії науки та мистецтва, д.е.н.

У 2022 р. очолив міжнародну освітню ініціативу Ukraine Global Faculty, яка організовує лекції провідних професорів закордонних університетів та експертів зі світовим ім’ям для українців.

З 2014 по 2019 рр. – народний депутат України, голова парламентського Комітету з питань промислової політики та підприємництва, співголова депутатської групи Верховної Ради України з міжпарламентських зв’язків з США, заступник голови Української частини Парламентського Комітету Асоціації.

Прихильник промислового та інноваційного розвитку. Визнаний найефективнішим законотворцем у Верховній Раді VIII скликання (2014-2019). Автор-розробник понад 30 прийнятих парламентом економічних законів, які створили економічну активність (інвестиції, виробництво, експорт) на більш ніж $10 млрд.

У 1998-2014 рр. працював в корпоративному секторі – від керівника проєктів і функціональних підрозділів в консалтинговому бізнесі до топ-менеджера в інвестиційному бізнесі та очільника галузевої асоціації високотехнологічних компаній.

Доктор економічних наук. Автор курсу «Економічна інженерія». Ад’юнкт-професор Києво-Могилянської бізнес-школи (Kmbs) та Київської школи державного управління (КШДУ).

Учасник програм Aspen Institute Kyiv. Проходив навчання та стажування в Японії, Великобританії, ЄС та США. Навчається у Harvard Business School.

Youtube (Ukr): https://www.youtube.com/@ViktorHalasiuk/

Facebook: https://www.facebook.com/vhalasiuk

Долучитися до підтримки проєкту, випивши з нами віртуальної кави, можна за посиланням: https://buymeacoffee.com/ugf.academy.

Телеграм канал Ukraine Global Faculty – https://t.me/UkraineGlobalFaculty та FB сторінка – https://www.facebook.com/profile.php?id=100087972537514. Приєднуйтесь!

1 разів прочитано