Університет Туган-Барановського інформує: день інклюзивності

Університет Туган-Барановського інформує: 10 жовтня відзначається Всесвітній день інклюзивності. Цей день націлений на підкресленні важливості доступності (інклюзивності) та прийняття.

Станом на сьогодні національна паралімпійська збірна України – третя на І мультиспортивному заході – чемпіонатах Європи з паралімпійських видів спорту (за підсумками виступу збірних команд дзюдо, бочі та тхеквондо). Від команди України виступає 38 паралімпійців у 6 наступних видах спорту: дзюдо (12 спортсменів), тхеквондо (4 спортсмени), бадмінтоні (5 спортсменів), боча (2 спортсмени), стрільбі з лука (6 спортсменів) та стрільбі кульовій (9 спортсменів). Разом ми сильні!

У Кривому Розі діє “Рух без меж” – ГО осіб з інвалідністю. Ми за інклюзивний, безбар’єрний, толерантний Кривий Ріг – сторінка на ФБ.

В Університеті Туган-Барановського адаптоване приміщення для людей з вадами зору – контрастне (жовте) маркування на сходах,  адже данне маркування знижує травмонебезпеку людей з обмеженою мобільність. Також в Університеті Туган-Барановського наявні пандуси та інклюзивна вбиральня для людей в кріслі колісному.

Разом – ми сила!

125 разів прочитано