Університет Туган-Барановського запрошує долучитися до Х Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції “Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини”

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас прийняти участь у Х Міжнародній науково-практичній інтернет-конференції “Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини”, що відбудеться 10 листопада 2023 р.

Організатором конференції є кафедра технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського (м. Кривий Ріг).

 

Мета конференції – аналіз та узагальнення нових теоретичних та прикладних результатів наукових досліджень щодо застосування харчових добавок у технологіях харчових продуктів для харчування здорової та хворої людини, зберігання сировини і харчових продуктів та пошук шляхів забезпечення їх якості й безпеки.

 

Тематичні напрями роботи конференції:

1. Детермінанти використання харчових добавок в технологіях харчових продуктів.

2. Інноваційні технології функціональних харчових продуктів для харчування здорової та хворої людини.

3. Розвиток харчових виробництв та ресторанного господарства: проблеми, перспективи, ефективність.

 

Детальніше – в інформаційному листі

Інформаційний лист ХД 2023

214 разів прочитано