Університет Туган-Барановського запрошує долучитися до Х Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції “Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини”
Шановні колеги!
Запрошуємо Вас прийняти участь у Х Міжнародній науково-практичній інтернет-конференції “Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини”, що відбудеться 10 листопада 2023 р.
Організатором конференції є кафедра технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського (м. Кривий Ріг).
Мета конференції – аналіз та узагальнення нових теоретичних та прикладних результатів наукових досліджень щодо застосування харчових добавок у технологіях харчових продуктів для харчування здорової та хворої людини, зберігання сировини і харчових продуктів та пошук шляхів забезпечення їх якості й безпеки.
Тематичні напрями роботи конференції:
1. Детермінанти використання харчових добавок в технологіях харчових продуктів.
2. Інноваційні технології функціональних харчових продуктів для харчування здорової та хворої людини.
3. Розвиток харчових виробництв та ресторанного господарства: проблеми, перспективи, ефективність.
Детальніше – в інформаційному листі