Студенти Університету Туган-Барановського на вебінарі «Структура нормативно-грошової оцінки земельних ділянок як складової частини бюджету м. Кривий Ріг»

Магістри, які навчаються на освітніх програмах «Місцеві фінанси», «Місцеве самоврядування», «Організація обліку та оподаткування», «Економіка трансформацій», «Антисипативне управління бізнесом», «Туризм», «Організація обліку і оподаткування», бакалаври, які навчаються на освітніх програмах «Економіка», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Менеджмент», «Маркетинг» 06.05.2023 р. за сприяння кафедри фінансів, обліку та оподаткування мали змогу вдосконалити свої знання в частині особливостей нормативно-грошової оцінки земельних ділянок та її впливу на реалізацію бюджетної політики на місцевому рівні разом з директором департаменту регулювання містобудівної діяльності та земельних відносин виконкому Криворізької міської ради Горбачовою Любов”ю Миколаївною на вебінарі «Структура нормативно-грошової оцінки земельних ділянок як складової частини бюджету м. Кривий Ріг».

 

Горбачова Любов Миколаївна має досвід роботи в органах місцевого самоврядування 17 років, з них 7 років на керівних посадах; очолює орган з питань містобудування і земельних відносин у складі виконкому Криворізької міської ради з 2020 р.

 

Під час вебінару спікером висвітлені головні фактори, які найбільше впливають на грошову оцінку земельних ділянок, зроблений акцент на важливість правильної оцінки земельних ділянок, оскільки плата за їх користування є складовою доходів бюджету м. Кривий Ріг. Дякуємо Любов Миколаївні і в її особі Криворізькій міській раді за змістовну доповідь і сподіваємось на подальшу співпрацю.

138 разів прочитано