Студенти-технологи Університету Туган-Барановського та важлива справа перед Великоднем

Триває тиждень перед Великоднем… Господині готуються зустрічати свято… Печуть та прикрашають паски. От і студенти-технологи Університету Туган-Барановського долучилися до цієї гарної справи. На запрошення постійного роботодавця, ТОВ «Криворіжхліб», допомогти хлібокомбінату прикрашати паски відгукнулися наші здобувачі ОП «Ресторанні технології». Серед них Бальвас Дар’я, Кочерга Микола, ХТ-23, та Бень Вікторія, зХТ-21.

Вже з понеділка вони працюють на хлібокомбінаті з 8.00 до 16.00. Зізнаються, що важко, але дуже цікаво. Даша, Микола та Вікторія гідно представляють кафедру технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва, Університет Туган-Барановського!

Ось їх враження про роботу.

Бальвас Д.: «Перший день був важкий. Сьогодні все було добре, робота подобається. Сам процес дуже цікавий, звісно»

Кочерга М.: «Все чудово, я втягнувся в роботу, мені все подобається. Було тяжко в перший день, а потім вже легше»

Дар’я, Микола та Вікторія прикрасили вже багато виробів. Це паска «Сирна», «Апельсинова», набір пасок «Слава Україні», крафін «Шоколадний», панеттоне «Італійський» класичний, кекс «Пасхальний» бездріжджовий, паска «Православна» та інше.

Тож, якщо ви ще не спекли або не купили паски, зупиніть свій вибір на продукції ТОВ «Криворіжхліб», у виробництво якої вклали свою душу та серце наші здобувачі!

Шукайте на полицях магазинів продукцію з логотипом ТОВ «Криворіжхліб» (ТМ «Формула Смаку»), не пожалкуєте!

Керівництво хлібокомбінату висловлює подяку Університету Туган-Барановського та студентам ОП «Ресторанні технології» за допомогу, а кафедра технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва вітає усіх з прийдешнім святом Великодня! Бажаємо перемоги, миру та благополуччя!

4 разів прочитано