Про результати опитування випускників спеціальності «Філологія» за анкетою SQ_14 щодо кар’єрного шляху та траєкторій працевлаштування

Результати опитування випускників ОП «Германська філологія (англійська, німецька). Переклад» другого (магістерського) рівня вищої освіти щодо кар’єрного шляху та траєкторій працевлаштування, проведеного 07.02-14.02.2024 р., свідчать про високу задоволеність випускників обраною освітньою програмою і можливостями працевлаштування після закінчення Університету.

100% опитаних випускників відзначають високу затребуваність обраної ними професії на ринку праці, але поки що 38% респондентів безпосередньо працюють за обраною спеціальністю. 100% випускників ОП «Германська філологія (англійська, німецька). Переклад» задоволені рівнем власної практичної підготовки після навчання, що дозволило працевлаштуватися і 38% респондентів не планують в майбутньому змінювати місце роботи. За даними опитування 100% випускників зазначили, що саме університет сформував навички пошуку роботи, складання резюме та поведінки під час співбесіди, оскільки це входило до основної програми навчання та були практичні поради від запрошених фахівців-практиків.

 

Проаналізувавши і обговоривши результати опитування на засіданні кафедри іноземної філології, українознавства та соціально-правових дисциплін (протокол №10 від 19.02.2024), було ухвалено: продовжити позитивний досвід забезпечення практичної спрямованості дисциплін, що викладаються на освітній програмі; здійснювати заходи з поліпшення взаємодії з базами практики задля підтримки високого рівня задоволеності здобувачів рівнем практичної підготовки.

5 разів прочитано