Проведення наукового семінару «Удосконалення систем контролю та керування процесом заморожування продукції в холодильних камерах промислових холодильників» в Університеті Туган-Барановського

Проведення наукового семінару «Удосконалення систем контролю та керування процесом заморожування продукції в холодильних камерах промислових холодильників» відбулося 28 березня 2023 року із залученням директора ПП «Преміум СНЕК» Ободенка В.М.

Семінар відвідали студенти спеціальностей 142 «Енергетичне машинобудування» ОП «Холодильні машини і установки» та 133 «Галузеве машинобудування» ОП «Обладнання переробних і харчових виробництв», викладачі кафедри загальноінженерних дисциплін та обладнання: Омельченко О.В., Цвіркун Л.О., Перекрест В.В.

Організатор семінару, д.т.н., професор Хорольський В.П. виступив з доповіддю. Презентував інтелектуальну систему нейрокерування холодозабезпеченням холодильної камери. Зазначив, що через інтерфейс з підсистеми інформаційного забезпечення система надає оператору-технологу відеоінформацію та автоматично впливає на інтелектуальні виконавчі механізми компресорів, вентиляторів, конденсаторів. Система нечіткого керування процесом обмерзання випарника, в якій передбачена експертна система, алгоритм розпізнавання, банк експертного зображення випарника зі сніговою шубою та інтелектуальним механізмом ударного впливу ультразвукових коливань на поверхню приладу охолодження. Навів узагальнений алгоритм функціонування систем керування холодозабезпеченням холодильної камери промислового холодильника та методику його використання.

Директор ПП «Преміум СНЕК» Ободенко В.М. виступив з доповіддю та тему «Керування процесом заморожування продукції тривалого зберігання». З доповідями виступили також студенти Решетнік З.Т., Іващуг Г.Г. (гр. ЕМБ-19) та Лученчин М.С., Шамрієнко Б.В., (гр. ГМБ-20)

68 разів прочитано