Практичний вебінар на тему «Корпоративна культура у готельно-ресторанній мережі «Optima Hotels & Resorts» в Університеті Туган-Барановського

За ініціативи кафедри технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва 26 вересня 2023 р. для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», 181 «Харчові технології», 076 «Підприємництво та торгівля», 242 «Туризм», 051 «Економіка», 073 «Менеджмент», 075 «Маркетинг» бакалаврського та магістерського рівня вищої освіти відбувся практичний вебінар на тему «Корпоративна культура у готельно-ресторанній мережі «Optima Hotels & Resorts».

Спікер – Олена Ліфіренко, менеджер з корпоративної культури готельно-ресторанної мережі «Optima Hotels & Resorts».

Optima Hotels & Resorts – національна готельно-ресторанна мережа, що базується та зареєстрована в Україні.

Модератор вебінару – Ніколайчук Ольга Анатоліївна, завідувач кафедри технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва.

На вебінарі були висвітлені питання:

1. історія створення готельно-ресторанної мережі Optima Hotels & Resorts;

2. географія розміщення закладів та основні бренди мережі;

3. оосбливості діяльності мережі в сучасних умовах;

4. особливості роботи у сфері готельно-ресторанного бізнесу;

5. організаційна структура та розвиток кар’єри у мережі;

6. корпоративна культура та єдині стандарти обслуговування мережі Optima Hotels & Resorts;

7. бачення та ключові цінності компанії;

8. прояви корпоративної культури;

9. основи сервісу у мережі Optima Hotels & Resorts;

10. переваги роботи у мережі Optima Hotels & Resorts.

Майбутні бакалаври та магістри мали можливість ознайомитись з цікавою інформацією щодо особливостей діяльності провідної готельно-ресторанної мережі, формування та розвитку корпоративної культури в ній, а також поспілкуватися та задати питання спікеру. Також здобувачі були запрошені на навчання до Навчального центру Optima Hotels & Resorts.

Кафедра технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва Університету Туган-Барановського щиро дякує Олені Ліфіренко за грунтовну, актуальну та корисну інформацію, відкритість, позитив та бажання ділитися власним досвідом! Сподіваємося на продовження плідної співпраці!

168 разів прочитано