Практичний вебінар на тему «Запуск готелю – практичний досвід» в Університеті Туган-Барановського

За ініціативи завідувача кафедри технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва О.А.Ніколайчук 26 квітня 2024 р. для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», 181 «Харчові технології», 242 «Туризм» та студентів управлінського напряму бакалаврського та магістерського рівня вищої освіти відбувся практичний вебінар на тему «Запуск готелю – практичний досвід».

Спікер вебінару – Юлія Косенко, операційний директор мережі готелів «Ribas Hotels».

Модератор вебінару – Ніколайчук Ольга Анатоліївна, завідувач кафедри технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва.

Під час натхненного виступу спікерки здобувачі мали змогу дізнатися про готельну компанію готелів «Ribas Hotels» та напрями її діяльності, готелі, які знаходяться в управлінні компанії. Спікерка ознайомила з ключовими цінностями та принципами, якими керуються компанія «Ribas Hotels»: йти туди, де страшно; для того, щоб продавати гарний продукт – це тільки вхідний квиток; гроші йдуть від меншої відповідальності до більшої; для того, щоб вчитися, потрібно вчитися слухати; фокус на змінах, натхнення. Велику зацікавленість викликало ознайомлення з концепціями готельних проєктів, якими зараз займається компанія. Під час вебінару особливу увагу було приділено питанням запуску готелю: технічним, організаційним аспектам, впровадження готельних стандартів, формування команди тощо. Також висвітлено особливості роботи команди Pre-opening та реалізації плану підготовки готелю за окремими напрямами: підготовка до технічної експлуатації, оснащення номерного фонду, розробка концепції, формування фінансового блоку, робота з персоналом, робота з маркетингу та продажів, організація F&B.

Під час лекції пані Юлія надала інформацію про можливості для здобувачів щодо проходження практики та працевлаштування у «Ribas Hotels». Спікерка наголосила на переліку необхідних hard та soft навичок для успішної побудови кар’єри у готельному бізнесі.

Кафедра технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва Університету Туган-Барановського щиро дякує Юлії Косенко за грунтовну, нахненну доповідь, щирість, позитив, мотивацію та бажання ділитися власним досвідом! Сподіваємося на продовження плідної співпраці!

5 разів прочитано