Практичний вебінар від Олени Немодрук «Оптіма Кропивницький» для студентів Університету Туган-Барановського

15.03.2024 року в Університет Туган-Барановського для здобувачів першого та другого рівня спеціальностей сфери обслуговування та управлінського напряму відбувся захоплюючий практичний вебінар від Олени Немодрук, керівниці служби прийому та розміщення готелю «Оптіма Кропивницький» готельно-ресторанної мережі Optima Hotels and Resorts.

Олена – наша випускниця, наша розумниця, відмінниця у навчанні, неодразово була учасницею міжнародних практик, активно залучалася до наукових та інших заходів у стінах Університет Туган-Барановського і не тільки, нещодавно закінчила ОП “Готельно-ресторанний бізнес” Університет Туган-Барановського. За такий короткий час після закінчення університету  Олена змогла досягти кар’єрного зростання від портьє до заступника керуючого готелю!

Під час практичного вебінару спікерка ознайомила здобувачів з особливостями готелю “Оптіма Кропивницький”, його основних служб та номерного фонду, донесла інформацію щодо особливостей бізнес-процесів відділу, основних завдань та функціональних обов’язків персоналу служби прийому та розміщення, управлінських рішень, що приймаються на рівні підрозділу та всього готелю, показників ефективності управління діяльністю даного підрозділу, необхідних hard та soft skills для працівників готелю.

Особливо цінним є демонстрація роботи у спеціалізованому програмному забезпеченні, що застосовується у мережі, – SERVIO від компанії Servio. Олена Немодпук наочно продемонструвала, як провести бронювання номеру, звернула увагу на особливості функціональних можливостей програми тощо.

Олена на своєму прикладі мотивувала здобувачів до необхідності навчання, розвитку професійних навичок, продемонструвала необхідність вміння роботи у команді, інших необхідних hard та soft skills.

На практичному вебінарі були присутні представники профільних кафедр з інших навчальних закладів та їх здобувачі, зокрема Харківський політехнічний університет, Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, Маріупольський державний університет, Прикарпатський національний університет імені Василя  Стефаника та інші.

Пишаємося нашими здобувачами! Дякуємо за приділений час! Дуже приємно бути причетними до підготовки висококласних фахівців, які зможуть розвивати нашу вітчизняну сферу гостинності! Сподіваємося на подальшу  плідну співпрацю з Optima Hotels and Resorts

 

5 разів прочитано