Онлайн-вебінар «ТОВ «КРИВОРІЖХЛІБ»: ПОДОРОЖ НА СУЧАСНЕ ПІДПРИЄМСТВО»

В Університеті Туган-Барановського вже стало гарною традицією періодично запрошувати на зустрічі зі студентами відомих роботодавців.

Так, 9 квітня 2024 року кафедра технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва організувала онлайн-вебінар «ТОВ «КРИВОРІЖХЛІБ»: ПОДОРОЖ НА СУЧАСНЕ ПІДПРИЄМСТВО».

Від ТОВ «Криворіжхліб» на зустрічі були присутні головний технолог Осадчук В.М. та начальник лабораторії Сорока Л.І. Наш університет представляли переважно здобувачі ОП «Ресторанні технології» магістерського та бакалаврського рівня освіти та  студенти ОП «Готельно-ресторанна справа», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Маркетинг», «Менеджмент». Також до вебінару доєдналися викладачі як кафедри технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва, так і інших. Серед них Сімакова О.О., Слащева А.В., Ніколайчук О.А., Коренець Ю.М., Боднарук О.А. та інші. Модератором зустрічі виступила  Горяйнова Ю.А. Вона представила презентацію про співпрацю Університету Туган-Барановського і ТОВ «Криворіжхліб», а потім надала слово гостям.

Головний технолог підприємства Осадчук В.М. розповіла про інновації в технології хлібобулочних виробів, про особливості поставки сировини, про ціни на готову продукцію, про її реалізацію.

Сорока Л.І. ознайомила здобувачів з роботою лабораторії, в якій проводяться дослідження якості борошна, води, кухонної солі, а також готової продукції.

Осадчук В.М. та Сорока Л.І., здається, про хліб знають все і можуть розповідати годинами. Вони зацікавили наших здобувачів вищої освіти своїми виступами. Тому і питань було багато.

Зустріч душе швидко добігала кінця. Осадчук В.М. від імені директора ТОВ Налбантова І.О. запросила наших студентів прикрашати паски напередодні Великодня.

А ми, викладачі та студенти Університету Туган-Барановського, подякували представникам ТОВ «Криворіжхліб» за участь у вебінарі та маємо надію, що наша співпраця на довгі роки!

1 разів прочитано