Навчально-практичний вебінар для магістрів ОП «Ресторанні технології» в Університеті Туган-Барановського

19 квітня 2024 р. для здобувачів вищої освіти ОП «Ресторанні технології» в рамках опанування дисципліни «Технологічні основи безпеки харчових продуктів» відбувся навчально-практичний вебінар на тему «Практичні аспекти маркування харчових добавок та алергенів» (лектор – доцент кафедри ТРГГРСП Слащева А. В.). Вебінар проводила Люшинська Альона, випускниця ДонНУЕТ, технолог Департаменту кондитерської продукції групи компаній «Fozzy Group» (м. Київ). Майбутні фахівці ресторанної галузі мали можливість засвоїти корисну інформацію щодо сучасних особливостей маркування харчової продукції, а також попрактикуватися на конкретних прикладах. Дякуємо пані Альоні та сподіваємося на подальшу співпрацю!

5 разів прочитано