Міжнародні вебінари з галузі ресторанно-готельного господарства за участю Університету Туган-Барановського

17 та 18 жовтня 2023 року здобувачі вищої освіти освітніх програм «Ресторанні технології» та «Готельно-ресторанний бізнес» магістерського рівня вищої освіти разом з викладачами кафедри технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва прийняли участь у міжнародних вебінарах:

– 17 жовтня вебінар на тему «Оцінювання персоналу на робочому місці: селфменеджмент та саморозвиток в Horeca & Tourism», проводила Dr Elizabeth Ineson з Manchester Metropolitan University;

– 18 жовтня вебінар на тему «Управління персоналом і талантами в індустрії гостинності та туризмі», проводив бізнес-коуч та експерт індустрії гостинності Adrian Barsby з Великої Британії.

Заходи відбулися за підтримкою LA FONDATION POUR LA FORMATION HOTELIERE, Tallstrasse, 1, Zurich, Switzerland, на який люб’язно були запрошені викладачі кафедри та студенти ДонНУЕТ спеціальностей 181 «Харчові технології» та 241 «Готельно-ресторанна справа» колегами кафедри готельно-ресторанного бізнесу ОНТУ.

За час вебінару Dr Elizabeth Ineson та пан Adrian Barsby провели цікаві презентації щодо актуальних питань в індустріі гостинності та туризмі, а також сесію питань-відповідей.

Інформація, яку надавала Dr Elizabeth Ineson, торкалася організаційної поведінки, управлінських компетенцій та інтелекту, емоційного інтелекту на робочому місці, бізнес-кейсу емоційного інтелекту на робочому місці, оцінки практичного інтелекту і конкуренції на робочому місці.

Пан Adrian Barsby висвітлив питання стосовно отримання, зберігання і розвинення життєво важливих ресурсів для підприємств гостинності; тематичних досліджень досвіду роботи в якості працівника і роботодавця.

Здобувачі вищої освіти ознайомились з корисною та цікавою інформацією щодо актуальних питань в індустріі гостинності та туризмі, а також мали можливість задати питання на професійні теми.

63 разів прочитано