Лекція від іноземної спікерки з Батумського державного університету імені Шота Руставелі “Development of international tourism of Georgia and future prospectives“

24 травня 2024 р. на запрошення кафедри туризму і готельно-ресторанного бізнесу Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» для здобувачі та викладачів спеціальності “Готельно-ресторанна справа” бакалаврського та магістерського рівня Університету Туган-Барановського було проведено лекцію від іноземної спікерки з Батумського державного університету імені Шота Руставелі, доцента факультету туризму Natia Beridze за темою “Development of international tourism of Georgia and future prospectives“.

На лекції були розглянуті основні аспекти міжнародного туризму, тенденції розвитку туристичної діяльності в Грузії, особливості функціонування індустрії гостинності в Грузії. Також приділено увагу аспектам сталості міжнародного туризму, просування туристичного бренду та іміджу країни на міжнародній арені, визначалася роль туризму щодо збереження культурної спадщини, збереження природного потенціалу та екології тощо.

На лекції розглянута роль винного туризму та гастрономічного туризму в просуванні Грузії на світовому туристичному просторі, обговорювалися питання досвіду Грузії щодо відновлення індустрії гостинності після військового конфлікту.

Кафедра технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва Університету Туган-Барановського надзвичайно вдячна пані Natia Beridze , кафедрі туризму і готельно-ресторанного бізнесу Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» та особисто Наталія Якименко-Терещенко за можливіть долучитися до цікавого т повчального заходу від грузинських колег! Сподіваємося на подальший розвиток партнерської співпраці!

2 разів прочитано