Візит команди проєкту Erasmus+ Jean Monnet Modules Університету Туган-Барановського до наукових та освітніх установ м. Таллінн, Естонія.

Візит команди проєкту Erasmus+ Jean Monnet Modules Університету Туган-Барановського до наукових та освітніх установ м. Таллінн, Естонія.

У межах підготовчого етапу робочого плану реалізації проєкту Erasmus+ Jean Monnet Modules «Європейські цінності: сталий розвиток, економічна безпека та цивілізаційні імперативи» (101127413 – EVSDESCI) представники Університету Туган-Барановського відвідали наукові та освітні установи м. Таллінн, Естонія.

У ході візиту відбулась низка зустрічей професорів Університету Туган-Барановського Оксани Чернеги, Тетяни Кожухової, Ганни Горіної, Юлії Бочарової з директором Естонського агентства якості освіти Гелі Маттісен, головою Агентства Erasmus+ та Європейського корпусу солідарності Райтом Тоомпером, головним спеціалістом Ради з питань освіти та молоді Естонської Республіки Юлле Муст, під час яких відбулось ознайомлення з естонським досвідом розробки та утвердженням засад оцінювання якості освіти, покращення якості освіти, оцінки та поширення найкращих практик забезпечення якості у співпраці з навчальними закладами та іншими партнерами, обговорення питань щодо напрямів реалізації естонської освітньої та молодіжної політики, досвіду реалізації міжнародної діяльності з навчання та розвитку, а також досліджень у сфері освіти та молоді. За підсумками візиту було досягнуто домовленість щодо подальшої співпраці.

123 разів прочитано