ВСТУП 2024: покрокова інструкція для вступу через освітні центри «Донбас-Україна», «Крим-Україна»

ПОКРОКОВА ІНСТРУКЦІЯ для вступу до Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського (ДонНУЕТ) через освітні центри «Донбас-Україна», «Крим-Україна»

Особи з тимчасово окупованих територій мають можливість вступити до закладів вищої освіти України за спрощеною процедурою (без паспорту, без свідоцтва або атестату про середню освіту, без результатів вступних випробувань НМТ або ЗНО)!

КРОК 1. У будь який спосіб

  • завітавши в Університет за адресою: м. Кривий Ріг Дніпропетровської обл., вул. Трамвайна, 16, кабінет 310а (Режим роботи: понеділок – п’ятниця, з 8.30 до 17.00, перерва – 12.30-13.00)
  • написавши листа на імейл priyom@donnuet.edu.ua;
  • зателефонувавши на номер +380682226054 або написавши на нього повідомлення (SMS, Viber, Telegram, WhatsApp)
  • написати в Telegram-чат (працює ввечері та у вихідні дні), до якого можна долучитись за запрошувальним посиланням: https://t.me/+1hk9XF0TQdQ3MDEy

зверніться до освітнього центру, який функціонує при приймальній комісії ДонНУЕТ імені Михайла Туган-Барановського, повідомте про свої наміри щодо вступу до Університету, задайте свої запитання та отримайте  консультації та інструкції на подальші дії.

КРОК 2. Керуючись інструкціями співробітника освітнього центру з червня по вересень подайте особисто або надішліть в освітній центр освітню декларацію та супроводжувальні документи.

КРОК 3 (для вступників, які не мають документу про повну загальну середню освіту національного зразка). За направленням освітнього центру зверніться до уповноваженого закладу середньої освіти для проходження річного оцінювання та державної підсумкової атестації (ДПА) з української мови та історії України.

Після успішного проходження річного оцінювання та ДПА отримайте в уповноваженому закладі середньої освіти відповідну довідку. Одночасно з видачею довідки для вас буде замовлено свідоцтво про повну загальну середню освіту.

КРОК 4. Зареєструйтесь для проходження співбесіди з математики та одного предмету за власним вибором (іноземна мова або географія, або фізика, або хімія, або біологія, або українська література) в Університеті.

КРОК 5. Пройдіть співбесіду в ДонНУЕТ, подайте заяву на вступ з мотиваційним листом та отримайте рекомендацію до зарахування.

Вступники, які перебувають на тимчасово окупованих територіях (ТОТ) або поїхали з таких територій у 2024 році:

  • користуються правом вступати за спрощеною процедурою – результатами співбесіди в закладі вищої освіти замість проходження НМТ;
  • претендують на зарахування для навчання за кошти державного бюджету з отриманням соціальної стипендії.

 

5 разів прочитано