Всеукраїнський конкурс учнівських есе «Я тебе чую»: лист однолітку в окупації»

Проводиться “Центром громадянської просвіти «Альменда»” за підтримки Міністерства освіти і науки України.

Мета конкурсу: формування розуміння та емпатії в українському суспільстві, до реалій, в яких живуть діти на тимчасово окупованих територіях.

Завдання конкурсу: підтримка дітей, які живуть в окупації, шляхом створення емпатійної хвилі в українському суспільстві та поширення інформації про реалії життя дітей на тимчасово окупованих територіях.

Хто може взяти участь?

Учні та учениці 8-11 класів закладів загальної середньої, фахової передвищої освіти, професійно-технічної освіти.

Що потрібно зробити?

Написати есе у вигляді Листа до дітей, які проживають на тимчасово окупованій території, в якому продемонструвати бачення реалій, в яких живуть однолітки під російською окупацією та висловити їм підтримку.

Як взяти участь в конкурсі?

1. Ознайомитися з Умовами Конкурсу.

2. Переглянути матеріали про життя дітей в окупації.

3. Написати есе у вигляді листа.

4. Оформити есе відповідно вимог Конкурсу.

5. Заповнити Google-форму учасника (ці) конкурсу та прикріпити файл з есе.

6. По можливості поширити інформацію про життя однолітків, які живуть  під російською окупацію в своїй громаді, серед рідних, друзів та знайомих.

Терміни

· з 11 червня по 31 липня – подання робіт на Конкурс

· до 1 вересня оголошення результатів Конкурсу

Результати конкурсу

Переможці конкурсу, які за підсумками членів журі посядуть 1, 2, 3 місця, будуть запрошені на урочисту церемонію нагородження та отримають цінні призи. Всі учасники, які пройшли відбірковий етап отримають Дипломи Лауреатів(ок) та  учасників(ць) Конкурсу в електронному форматі. Кращі роботи, визначені Журі, будуть рекомендовані для публікації на вебресурсах.

Контактна особа для питань та пропозицій: Олег Охредько (essayalmena2024@gmail.com, +380661751829)

Конкурс проводиться “Центром громадянської просвіти «Альменда»” за підтримки Міністерства освіти і науки України, в рамках проєкту «Дитинство без кайданів: Протистояння впливу окупації». Проєкт реалізується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Чеської Республіки в рамках Transition Promotion Program

Департаменти_конукр_есе-2

1 разів прочитано