Захист кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» Університету Туган-Барановського

З 7 по 15 грудня 2023 року на кафедрі технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва відбувся захист кваліфікаційних робіт (проєктів) здобувачів ВО спеціальності 181 «Харчові технології» ОП «Ресторанні технології» на здобуття ступеню вищої освіти «Магістр».

Було представлено 21 кваліфікаційна робота здобувачів ВО денної та заочної форм навчання під керівництвом п’яти викладачів кафедри. Чотири захисти відбулися англійської мовою.

Кваліфікаційні роботи (проєкти) були присвячені розробці новітніх технологій харчової продукції функціонального, лікувально-профілактичного та геродієтичного призначення; впровадженню інноваційних технологій страв, виробів, напоїв та інноваційних методів приготування кулінарної продукції у виробництво.

Викладачі кафедри технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва бажають випускникам ОП «Ресторанні технології» другого (магістерського) рівня успіхів у професії, плідної праці, творчого натхнення. Хай щастить!

58 разів прочитано