Університет Туган-Барановського вітає бакалаврів ОП за спеціальністю 181 «Харчові технології» з успішним захистом кваліфікаційних робіт

З 16 по 17 червня 2021 року в Університеті Туган-Барановського проходили захисти випускових кваліфікаційних робіт на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» освітньої програми за спеціальністю 181 «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти. Враховуючи карантинні обмеження, запроваджені через пандемію COVID-19, захисти відбуваються в змішаному режимі.

Тематика кваліфікаційних робіт була достатньо різноманітною та відображала сучасні напрямки і інновації у ресторанному бізнесі. Представлено проєкти стилізованих, концептуальних та національних закладів ресторанного господарства із сучасними неординарними барами (тапаслаунж, чайний салон тощо) та інші.

Здобувачі показали високий рівень теоретичної та практичної підготовки, застосували сучасні наукові підходи і на високому рівні представили результати самостійно отриманих результатів. Голова Екзаменаційної комісії відзначила високий рівень виконання кваліфікаційних робіт та підготовки усіх здобувачів освіти. Результати захисту свідчать, що викладачами кафедри технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва робота по керівництву дипломними проектами проведена на достатньо високому рівні.

Чекаємо на зустріч з теперішніми бакалаврами вже у якості здобувачів наступного – другого (магістерського) рівня, як сходинки до успіху, кар’єрного зросту та процвітання!

337 разів прочитано