Модний тренд з ДонНУЕТ

Супінг – модний тренд з ДонНУЕТ (ФОТО/ВІДЕО)

Студенти Університету Туган-Барановського завжди у епіцентрі модних трендів! Сьогодні розкажемо про сучасну течію в дієтології – супінг.

Студенти групи ГРС-19 на лабораторних заняттях з «Технології продукції ресторанного господарства» (лектор доцент Слащева Аліна Вячеславівна, асистент Боднарук Ольга Анатоліївна) навчаються професійній майстерності приготування перших страв. Студенти використовують сучасні методи механічної та теплової обробки продуктів. Це сприяє збереженню максимальної кількості корисних речовин та відмінного смаку! Філософія супінгу якраз про це.

Супінг також полягає у щоденному вживанню супів, протягом кількох днів, або цілого тижня.

516 разів прочитано