ДонНУЕТ знає

Стипендії та міжнародна практика студентів Університету Туган-Барановського

Студенти – молоді науковці Університету Туган-Барановського, плідно і наполегливо працювали упродовж 2020 року і були удостоєні найвищих нагород – стипендій та відзнак за наукові здобутки!

НАШІ СТИПЕНДІАТИ! 

Стипендії Верховної Ради України 

  1. БадіцаАнтон, студент 4 курсу освітнього рівня «бакалавр» спеціальності «Менеджмент». 
  2. Бойко Влада, студентка 4 курсу освітнього рівня «бакалавр» спеціальності «Економіка».

Іменні стипендії кращим студентам закладів вищої освіти Дніпропетровської області 

  1. Чепурнова Анастасія, студентка 2 курсу освітнього рівня «магістр» спеціальності «Міжнародні економічні відносини». 
  2. Шерстюк Катерина, студентка 2 курсу освітнього рівня «магістр» спеціальності «Міжнародні економічні відносини». 
  3. Чеботар Анна, студентка 2 курсу освітнього рівня «магістр» спеціальності «Економіка». 

Відзнака від Криворізького міського голови для обдарованих дітей і молоді в номінації «За наукові досягнення» 

  1. Лядська Віталія, студентка 4 курсу освітнього рівня «бакалавр» спеціальності «Облік і оподаткування», автор 8 наукових публікацій, учасниця 15 науково-практичних конференцій різного рівня, переможниця Всеукраїнського конкурсу наукових робіт зі спеціальності «Облік і оподаткування».
  2. Яковенко Юрій, аспірант 2-го року навчання, автор понад 20 наукових публікацій, учасник 18 науково-практичних конференцій різного рівня.

Міжнародна практика студентів 

Маріупольських студентів нагородили Сертифікатами асоціації U.C.M. – Italy (Італія, м. Фоджа).  

У лютому 2020 року Навчально-науковий інститут бізнесу та гостинності Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського разом із Маріупольським коледжем приймав делегацію з асоціації U.C.M. – Italy (Італія, м. Фоджа). 

Нашим студентам було запропоновано долучитися до програми «Культура Італійської кулінарології». Згідно з цією програмою, студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» пройшли тримісячне стажування влітку на курортах Південного узбережжя Італії. Після закінчення практики учасники програми «Культура Італійської кулінарології» отримали Сертифікат від італійської школи кулінарії «Settima Luna». 

Студенти Університету Туган-Барановського вчергове підтверджують високий рівень освіти! 

131 разів прочитано