ПЕРША КУЛІНАРНА СПРОБА ПЕРШОКУРСНИКІВ НА КАФЕДРІ ТЕХНОЛОГІЇ В РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ ТА ГОТЕЛЬНОЇ І РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ

17 лютого 2020 року в лабораторії інноваційних ресторанних технологій кафедри технології в ресторанному господарстві та готельної і ресторанної справи відбулося перше лабораторне заняття з дисципліни «Основи кулінарної майстерності» у студентів групи ГРС-19.

Заняття на тему «Механічна кулінарна обробка овочів та виробництво напівфабрикатів із них» було першою кулінарною спробою новачків.

Під керівництвом доцента кафедри ТРГ та ГРС Сімакової Ольги Олександрівни та асистента Боднарук Ольги Анатоліївни юнаки та дівчата опанували теоретичні знання та практичні навички з класифікації овочів, механічної кулінарної обробки їх, ознайомилися зі «Збірником рецептур страв та кулінарних виробів», відпрацювали прості й фігурні форми нарізки овочів та ознайомилися з основами карвінгу.

Початок покладено! Побажаємо юним кулінарам,
щоб вони отримували від навчання лише задоволення, приємні сюрпризи, здоров’я, енергію і щастя. Від душі прагнемо, щоб нова дисципліна «Основи кулінарної майстерності» принесла студентам безліч ідей і можливостей для їх реалізації!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

51 разів прочитано