Опитування магістрів ДонНУЕТ спеціальності «Обладнання переробних і харчових виробництв»
Опитування здобувачів вищої освіти, які навчаються на освітньо-професійній програмі «Обладнання переробних і харчових виробництв» другого (магістерського) рівня вищої освіти щодо якості практичної підготовки та здобуття під час практики необхідних для подальшої професійної діяльності компетентностей проводилось у формі онлайн-опитування 01.09.2020 – 31.12.2020 р. методом анкетування (анкета SQ 3) із використанням сервісу Microsoft Forms.
Читайте також: https://donnuet.edu.ua/opytuvannia-mahistriv-donnuet-spetsialnosti-obladnannia-pererobnykh-i-kharchovykh-vyrobnytstv/
Комплексне питання стосувалось типових труднощів, з якими респонденти могли зіткнутись при проходженні практики (табл.1).
Таблиця 1 – Розподіл відповідей здобувачів вищої освіти на питання «Чи доводилось Вам зіткатися при проходженні практики з труднощами?», осіб
Перелік труднощів, що можуть виникати у процесі проходження здобувачами вищої освіти практики на підприємствах, установах, організаціях | Кількість здобувачів вищої освіти, що обрали певний варіант відповіді | |||
Так, доводилось | Ні, не доводилось | Важко відповісти | Разом | |
1. Недостатність отриманих в ході навчання в Університеті знань | 0 | 6 | 0 | 6 |
2. Недоліки в організації практики | 0 | 5 | 1 | 6 |
3. Погане ставлення представників бази практики | 0 | 6 | 0 | 6 |
4. Обмеження у доступі до необхідних для виконання завдань практики інформації та матеріально-технічного забезпечення | 0 | 5 | 1 | 6 |
5. Труднощі у підготовці звітної документації | 0 | 5 | 1 | 6 |
6. Відсутність допомоги керівника від бази практики | 0 | 6 |
0 |
6 |
7. Обмеження у доступі до методичного забезпечення практичної підготовки | 0 | 6 |
0 |
6 |
Серед запропонованих варіантів можливих труднощів більшість було позначено як такі, з якими респонденти не зустрічались при проходженні практики.