Опитування магістрів ДонНУЕТ спеціальності «Обладнання переробних і харчових виробництв»

Опитування здобувачів вищої освіти, які навчаються на освітньо-професійній програмі «Обладнання переробних і харчових виробництв» другого (магістерського) рівня вищої освіти щодо якості практичної підготовки та здобуття під час практики необхідних для подальшої професійної діяльності компетентностей проводилось у формі онлайн-опитування 01.09.2020 – 31.12.2020 р. методом анкетування (анкета SQ 3) із використанням сервісу Microsoft Forms.

 

Читайте також: https://donnuet.edu.ua/opytuvannia-mahistriv-donnuet-spetsialnosti-obladnannia-pererobnykh-i-kharchovykh-vyrobnytstv/

 

Комплексне питання стосувалось типових труднощів, з якими респонденти могли зіткнутись при проходженні практики (табл.1).

 

Таблиця 1 –  Розподіл відповідей здобувачів вищої освіти на питання «Чи доводилось Вам зіткатися при проходженні практики з труднощами?», осіб

Перелік труднощів, що можуть виникати у процесі проходження здобувачами вищої освіти практики на підприємствах, установах, організаціях Кількість здобувачів вищої освіти, що обрали певний варіант відповіді
Так, доводилось Ні, не доводилось Важко відповісти Разом
1. Недостатність отриманих в ході навчання в Університеті знань 0 6 0 6
2. Недоліки в організації практики 0 5 1 6
3. Погане ставлення представників бази практики 0 6 0 6
4. Обмеження у доступі до необхідних для виконання завдань практики інформації та матеріально-технічного забезпечення 0 5 1 6
5. Труднощі у підготовці звітної документації 0 5 1 6
6. Відсутність допомоги керівника від бази практики 0 6  

0

6
7. Обмеження у доступі до методичного забезпечення практичної підготовки 0 6  

0

6

 

Серед запропонованих варіантів можливих труднощів більшість було позначено як такі, з якими респонденти не зустрічались при проходженні практики.

 

 

294 разів прочитано